Skip to:

Nieuws

17 mei, 2018

Hieronder kunt u onze nieuwste Promotie folder downloaden.
Deze uitgebreide folder is geldig tot 1 oktober 2018.

Wat treft u zoal aan in deze voorjaar/zomer editie van onze promofolder:

29 januari, 2018

Graag informeren wij u over een nieuw te verkrijgen artikel van WGB, te weten een doorsteek ratelset in Systainer.Deze Systainer koffer bevat een drietal doorsteekratels en toebehoren waarmee u maar liefst 137 verschillende maten bouten kunt losmaken: 4-kant, 6-kant, 12-kant, veeltand, binnen- en buiten Torx, inbus, Phillips en zaagsnede. Deze Systainer koffer is per stuk te bestellen, maar ook leverbaar op een minipallet (verkoopdisplay) met 14 stuks.

Zie voor meer specificaties onderstaande WGB Flyer.

21 oktober, 2016

Nieuw in ons assortiment is de BOA inbus rescue set 1,5-10mm
De Boa rescue set is een haakse set die kan gebruikt worden om dolgedraaide inbusbouten los te draaien.
De set loopt van 1,5mm-10mm en is 9-delig.Door de unieke vorm kunnen beschadigde en dolgedraaide inbusbouten toch vaak losgedraaid worden, voorkomt noodzaak tot uitboren en spaart tijd.

17 oktober, 2016

SEEK THERMAL warmtebeeld camera’s
See the unseen!

Sinds 1 oktober leveren wij een uitgebalanceerd pakket van 6 warmtebeeld camera’s. Het gaat hier om twee handzame modellen en 4 modellen voor op Android en IPhone smartphones.

Ideaal voor inspectie en detectie in zoveel disciplines waar thermische verschillen een aanwijzing kunnen zijn voor bijvoorbeeld lekkage, vocht, slijtage, verkeerde aansluitingen, verstoppingen en plaatsbepaling van leidingen.

Pagina's