Skip to:

Nieuws

22 oktober, 2019

 

Hieronder kunt u onze nieuwste Promotie folder downloaden.
Deze uitgebreide folder is geldig tot 1 april 2020.

Wat treft u zoal aan in deze Herfst/Winter editie:

21 mei, 2019

Door Ternbach Agenturen werden wij opmerkzaam gemaakt op deze handige afschuin-/afbraam-frees die is geschikt voor op een (accu) boormachine. Er zijn 2 uitvoeringen; één met met HSS-E messen en één met HM messen voor het afbramen en afschuinen van 3-19mm. Geschikt voor draadeinden, bouten, rondstaf, buizen etc. in RVS, staal, koper, messing, fiberglas, harde kunststoffen en zelfs hout! Het aantal mogelijke bewerkingen is 4.000 in de HSS-E uitvoering en 10.000 in de HM uitvoering.

21 mei, 2019

Heuer bankschroeven

Vanaf heden levert Lintner bv een ruim assortiment bankschroeven en toebehoren van het overbekende merk Brockhaus Heuer.
U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan bankschroeven en toebehoren, zoals draaiplateau's, tafelklemmen, (opklapbare) liften, magnetische beschermbekken en draaiklemmen.

Op onze homepage kunt u bij Voorraad en Adviesprijzen: https://www.lintner.nl/, direct de actuele voorraad bekijken.

10 december, 2018

Per 1 januari 2019 leveren wij exclusief in Nederland het piping tools pakket van de Noord Spaanse producent Super Ego. Wij bieden dit aan af magazijn Lintner bv, maar tevens bieden wij u ook de mogelijkheid dit pakket af fabriek te kopen tegen aantrekkelijke prijzen en goede condities.

Super Ego behoort tot de Rothenberger Group, waar tevens voor wordt geproduceerd.Het pakket bevat o.a. diverse pijpsnijders,(hydraulische) buigtangen, diverse pijptangen,
buisscharen, testpompen, etc. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

 

Pagina's