Skip to:

Nieuws

21 februari, 2020

Naast het uitgebreide CAT LED lampen pakket hebben we ook het CAT telefoon oplaadpakket opgenomen. De USB data- en oplaadkabels zijn speciaal ontwikkeld en gemaakt van dubbel geweven nylon en tweemaal PVC ontmanteld.
Daarnaast zijn de kabels ontwikkeld op duurzaamheid en extreme robuustheid. Ze hebben een versterkte trekontlasting, hoogwaardige stekkerverbindingen en maar liefst een lengte van 1,8 mtr.

Bestelbare types:
CAT-Apple Lightning
CAT-Micro USB
CAT-USB Type-C

22 oktober, 2019

 

Hieronder kunt u onze nieuwste Promotie folder downloaden.
Deze uitgebreide folder is geldig tot 1 april 2020.

Wat treft u zoal aan in deze Herfst/Winter editie:

21 mei, 2019

Door Ternbach Agenturen werden wij opmerkzaam gemaakt op deze handige afschuin-/afbraam-frees die is geschikt voor op een (accu) boormachine. Er zijn 2 uitvoeringen; één met met HSS-E messen en één met HM messen voor het afbramen en afschuinen van 3-19mm. Geschikt voor draadeinden, bouten, rondstaf, buizen etc. in RVS, staal, koper, messing, fiberglas, harde kunststoffen en zelfs hout! Het aantal mogelijke bewerkingen is 4.000 in de HSS-E uitvoering en 10.000 in de HM uitvoering.

21 mei, 2019

Heuer bankschroeven

Vanaf heden levert Lintner bv een ruim assortiment bankschroeven en toebehoren van het overbekende merk Brockhaus Heuer.
U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan bankschroeven en toebehoren, zoals draaiplateau's, tafelklemmen, (opklapbare) liften, magnetische beschermbekken en draaiklemmen.

Op onze homepage kunt u bij Voorraad en Adviesprijzen: https://www.lintner.nl/, direct de actuele voorraad bekijken.

Pagina's