Skip to:

Nieuws

16 april, 2019

Hieronder kunt u onze nieuwste Promotie folder downloaden.
Deze uitgebreide folder is geldig tot 1 oktober 2019.

Wat treft u zoal aan in deze Voorjaar/Zomer editie:

10 december, 2018

Per 1 januari 2019 leveren wij exclusief in Nederland het piping tools pakket van de Noord Spaanse producent Super Ego. Wij bieden dit aan af magazijn Lintner bv, maar tevens bieden wij u ook de mogelijkheid dit pakket af fabriek te kopen tegen aantrekkelijke prijzen en goede condities.

Super Ego behoort tot de Rothenberger Group, waar tevens voor wordt geproduceerd.Het pakket bevat o.a. diverse pijpsnijders,(hydraulische) buigtangen, diverse pijptangen,
buisscharen, testpompen, etc. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

 

28 augustus, 2018

Binnen de nieuwe samenwerking, die per 1 september van kracht is, zullen Labor Holland en Lintner bv hun krachten bundelen om de brede doelgroep van de verspanende industrie op de Nederlandse en internationale markt te kunnen bedienen.

29 januari, 2018

Graag informeren wij u over een nieuw te verkrijgen artikel van WGB, te weten een doorsteek ratelset in Systainer.Deze Systainer koffer bevat een drietal doorsteekratels en toebehoren waarmee u maar liefst 137 verschillende maten bouten kunt losmaken: 4-kant, 6-kant, 12-kant, veeltand, binnen- en buiten Torx, inbus, Phillips en zaagsnede. Deze Systainer koffer is per stuk te bestellen, maar ook leverbaar op een minipallet (verkoopdisplay) met 14 stuks.

Zie voor meer specificaties onderstaande WGB Flyer.