Skip to:

Nieuwe promotie folder Herfst/Winter 2019-2020

dinsdag, oktober 22, 2019 - 13:41

 

Hieronder kunt u onze nieuwste Promotie folder downloaden.
Deze uitgebreide folder is geldig tot 1 april 2020.

Wat treft u zoal aan in deze Herfst/Winter editie:

In deze promotiefolder vindt u op de eerste vier pagina's een uitgebreide selectie van ons nieuwe totaalpakket CAT LED Lampen.
Van een handsfree neklamp tot een uitgebreide selectie van zaklampen, platte werklampen, bouwlampen, hoofdlampen en handschijnwerpers.
Allen in diverse lichtsterktes, wel en niet dimbaar, met en zonder focus, powerbankfunctie, etc. Allen gemakkelijk te bedienen en stoot- en spatwaterdicht.

Naast het uitgebreide CAT LED lampen pakket hebben we ook het CAT telefoon oplaadpakket opgenomen. De USB data- en oplaadkabels zijn speciaal ontwikkeld en gemaakt van dubbel geweven nylon en tweemaal PVC ontmanteld.
Daarnaast zijn de kabels ontwikkeld op duurzaamheid en extreme robuust- heid. Ze hebben een versterkte trekontlasting, hoogwaardige stekkerverbindingen en maar liefst een lengte van 1,8 mtr. Bestelbare types: CAT-Apple Lightning , CAT-Micro USB en CAT-USB Type-C.

Op pagina 7 treft u ons pakket van Heuer bankschroeven en toebehoren, zoals draaiplateau ‘s, tafelklemmen en magnetische beschermbekken.

Tot slot vindt u op de achterzijde van de promotiefolder de Outer Reamer. Deze handige afschuin-/afbraamfrees was tot op heden verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, één met met HSS-E messen en één met HM messen voor het afbramen en afschuinen van 3-19mm. Vanaf nu is er ook de Outer Reamer Plus Large leverbaar, voorzien van 5 HM messen en geschikt voor het afbramen en afschuinen van 13-35mm.
 

Wij wensen u weer veel verkoopsucces!