Skip to:

Nieuwe promotiefolder Herfst/Winter 2021-2022

donderdag, oktober 21, 2021 - 11:42

 

Hieronder kunt u onze nieuwste Promotie folder downloaden.
Deze uitgebreide folder is geldig tot 1 april 2022. Wat treft u zoal aan in deze nieuwe editie:

Terug van weggeweest: Jewel Blade messen
Door de exclusieve vertegenwoording van Jewel Blade in Nederland  zijn de messen en toebehoren van Jewel Blade terug van weggeweest in ons Lintner gereedschapsassortiment.
De messen worden vervaardigd in Groot Brittannië, dus naast een heavy duty uitvoering zijn de messen ook nog eens van Europese kwaliteit.
De uitschuifbare messen zijn geschikt voor zowel trapezium als haakmessen, dit geldt ook voor het inklapbare model. Daarnaast de reserve messen c.q. navullingen(haak, trapezium en afbreekmessen) ook los te bestellen in hoeveelheden variërend van 10, 100 en 350 stuks en alles is direct leverbaar uit voorraad!

NIEUW: Meller Opschuifmagneet
Door deze handige tool op een bit of schroevedraaier te schuiven zorgt u ervoor dat de desbetreffende bit of schroevendraaier sterk magnetisch wordt.De opschuifmagneet is als set van 2 stuks verpakt en is geschikt voor zowel rond als zeskant matriaal van 4-6,35mm

Tot slot treft u ook in deze editie de Swanson Metric Speed Square weer aan. Dit is een multifunctionele winkelhaak en is een combinatie van 5 gereedschappen in één! Het is een tekenhaak, verstekhaak, gradenboog, (kras) lijntekenaar en een zaagbegeleider.

Wij wensen u weer veel verkoopsucces!