Skip to:

DRILL DOCTOR

Borenslijpmachines

Slijp uw boren met de beste borenslijpmachines ooit! 

De Drill Doctor borenslijpmachines genieten een 99% klanttevredenheid bij een immer groeiend klantenbestand. Wereldwijd zijn er in 10 jaar meer dan 2,5 miljoen stuks verkocht. Voortbouwend op dit succes presenteert Drill Doctor de nieuwe generatie borenslijpmachines die nu in Nederland verkrijgbaar zijn via de reguliere gereedschappenvakhandel. De nieuwe Drill Doctor borenslijpers slijpen HSS-boren (HSS rolgewalst, HSS geslepen, HSS-Cobalt en HSS-TIN), steen- en betonboren.     

Het programma bestaat uit drie machines met elk hun eigen unieke eigenschappen en kenmerken:     

  • De DD360XI is ideaal voor de (thuis-) werkplaats waar hoofdzakelijk standaard 118º boren geslepen hoeven te worden. Hiermee verlengt de klusser of hobbyist de levensduur van zijn boren. De nieuwe DD360XI combineert eenvoud, stabiliteit en nauwkeurigheid.
    Slijpt boren van 2.5 - 13.0mm in 118°.
  • De DD500XIBM  is ontworpen voor duurzaamheid en heeft de flexibiliteit die nodig is om een groot bereik aan botte boren te slijpen. Ideaal voor de werkplaats waar naast de standaard boren ook gewerkt wordt met 135° boren en met boren met splitpoint (zg. kruisgeslepen boren). Slijpt boren van 2.5 - 13.0mm in 118° en 135°.
  • De DD750XIBM, het topmodel van de Drill Doctor borenslijpers. Slijpt tot 19mm!!  De DD750XIBM doet alles wat de DD500XIBM kan. Extra op deze uitvoering echter is de variabele materiaal afname functie. Dit model slijpt verder  boren van 2.5 - 19.0mm van 115° tot 140°.

DRILLDOCTOR: the drillbit sharpener